Code 95 voor werkgevers

We kunnen ons goed voorstellen dat u als ondernemer soms tijd tekort komt om alles in goede banen te leiden. Met de komst van Code 95 is er extra werkdruk bijgekomen en kunt u baat hebben bij een partij die u en uw onderneming kan ontzorgen en die kan helpen bij het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf. Wat betreft de nascholing van uw chauffeurs kunnen wij u dan ook alle zorg uit handen nemen. Onze klantendatabase bestaat uit talloze kleine, grote en middelgrote transportbedrijven en touringcarbedrijven in heel Nederland waarvoor wij de Code 95 nascholing verzorgen. Hierbij verzorgen wij het gehele proces van nascholing, van begin tot eind, elke cyclus weer opnieuw.

Na elke bij ons gevolgde opleiding ontvangt de chauffeur een pasje met daarop de gevolgde Code 95 uren. Zo heeft ook de chauffeur eenvoudig inzicht in zijn/haar gevolgde uren. Waar we bijzonder trots op zijn is dat we deze extra toegevoegde waarde aan kunnen bieden zonder dat het voor u kostenverhogend werkt. Een uitstekend product neerzetten voor een zo scherp mogelijke prijs is ons motto.

U bepaalt welke cursussen gevolgd worden

Wanneer u gebruik gaat maken van onze diensten hoeft u alleen de data aan te leveren van de chauffeurs in uw personeelsbestand; de rest nemen wij u uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat de chauffeurs tijdig uitgenodigd worden voor de cursus die gevolgd moet gaan worden. Hierbij sluiten we van tevoren met u kort welke opleidingen u belangrijk vindt voor uw chauffeurs. Per slot van rekening is het de bedoeling dat de opleidingen kwaliteitsverhogend werken en niet slechts ter invulling van de verplichte uren: dit zou zonde zijn van de investering. Omdat wij landelijk opereren zijn wij in staat om per chauffeur de dichtstbijzijnde opleidingslocatie te vinden. Zo wordt de reistijd tot een minimum beperkt!

Ook in-company cursussen

We kunnen ons ook heel goed voorstellen dat u de cursussen liever in-company organiseert. Onze docenten komen graag naar uw locatie om een aantal chauffeurs tegelijk op te leiden. Ook hier bepaalt u natuurlijk welke opleiding u graag gegeven wilt hebben. Bijkomend voordeel is dat u op uw eigen locatie specifieke onderwerpen kunt inbrengen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er een bepaalde standaard geldt binnen uw bedrijf, maar dat deze niet optimaal wordt nageleefd. Door verbetering van een stukje communicatie en het aannemen van een juiste beroepshouding kan hier gericht verbetering in worden aangebracht. Zo draagt u meteen actief bij aan verdere professionalisering van uw bedrijf.

Een op-maat-offerte

Wij zouden het fijn vinden als we voor u een op-maat-offerte mogen maken. We hanteren een same-day-policy. Dat betekent dat u dezelfde dag nog een offerte toegezonden krijgt! Nieuwsgierig geworden? Via de button hieronder vraagt u eenvoudig een offerte aan!

Offerte aanvraag

Blijf op de hoogte van opleidingen in jouw buurt!

Inschrijven opleiding
Bezig met versturen