Code 95 cursus

Alle houders van een D- en/of C-rijbewijs zijn verplicht om 35 uur nascholing te volgen (de zogeheten code 95 cursus) om hun vakbekwaamheid te behouden; vóór september 2016 moeten alle chauffeurs hebben voldaan aan deze verplichte uren. Elke chauffeur zal iedere vijf jaar 35 nieuwe nascholingsuren moeten volgen om te mogen blijven rijden.

Voor ieder een geschikt opleidingsprogramma

Wij bieden een diversiteit aan opleidingen aan die door het CCV zijn gecertificeerd en geschikt zijn bevonden voor de nascholing van Code 95. Ons opleidingscentrum is gecertificeerd, dus u heeft de garantie dat de gevolgde opleiding van goede kwaliteit is en mee zal tellen voor de nascholing van Code 95 volgens officiële instanties als het CBR en de RDW.

We adviseren u graag over welke nascholing u nodig heeft en welk opleidingsprogramma het beste aansluit bij uw werkzaamheden en beschikbaarheid. Al onze opleidingen zijn CCV gecertificeerd.

Klik hier voor ons opleidingsoverzicht.

Altijd een cursus bij u in de buurt!

Onze klantendatabase bestaat inmiddels uit honderden kleine, grote en middelgrote transportbedrijven en touringcarbedrijven in Nederland waarvoor wij de Code 95 nascholing verzorgen. Omdat wij landelijk opereren zijn wij in staat om per chauffeur de dichtstbijzijnde opleidingslocatie te vinden om de reistijd tot een minimum te beperken. We kunnen ons ook voorstellen dat u de cursussen liever in-company organiseert! Onze ervaren docenten komen graag naar uw locatie om grotere aantallen chauffeurs tegelijk op te leiden. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Inschrijven opleiding

Blijf op de hoogte van opleidingen in jouw buurt!

Inschrijven opleiding
Bezig met versturen